TG12: Dag 3

TG12: Dag 3

Gjenforening med en god gammel slager.

Etter å ha fått to timer søvn grytidlig i morges våknet jeg til et kaldt og stille Vikingskip. Stillhet, for en gangs skyld. Det var nesten uvant å sitte uten den kontinuerlige rumlingen fra PA-høyttalerne på enden av rekka her jeg sitter. Alle som satt rundt meg har nå forsvunnet, med unntak av en av mine reisekamerater som sitter godt tilbakelent i kontorstolen og småsnorker nå og da.

Morgen var blitt til dag, og årets oppmerksomhetssang dundret over sceneanlegget. De sprekeste av deltakerne trippet fram til scenen der to ivrige damer stod klare til å ta dagens morgentrening. Sleng på UiO-gjengen og du har noe som minner mer om et treningsstudio enn en datafest. Med Give Me Everything av Pitbull på full fres hoppet de ut i det. Med øvelser tilnærmede boksing ville jeg tenkt meg om to ganger før jeg vurderer å ydmyke denne gjengen med å drepe dem med kniv i Counter-Strike, i frykt for hvilke følger det kunne få.

Overklokking


Nei, det er ikke kakao i den
Nei, det er ikke kakao i den "termosen", tvert imot.

Over hos Gigabyte fikk deltakerne se hvordan de overklokker prosessorer. Til kjøling ble det benyttet flytende nitrogen, som er noe av det heftigste man kan ha til kjøling. Under panseret skal det angivelig være en av Intels nye Ivy-Bridge prosessorer. Grunnet strenge krav fra overklokkeren fikk vi ikke lov til å publiserer resultatene eller spesifikasjonene til prosessoren.

De eneste resultatene vi fikk publisere er temperaturen, men uten å kunne se klokkefrekvensen blir det som å gjette hvor mange erter det er i et glass uten i det hele tatt å se ertene grunnet det er et slør over hele glasset. Men at overklokkingen trakk publikum, det skal være sikkert og visst.

Et apparat som måler temperaturen manuelt.
Et apparat som måler temperaturen manuelt.

Spilling henger høyt


Gigabytes Battlefield 3 i 3D var nå skiftet ut til Battlefield 3 strukket over 3 skjermer, uten 3D. Folk fant det å spille Battlefield 3 på tre skjermer like populært som å spille det i 3D.

I dag ble det også åpnet for å vinne betanøkler til det høyt forventede rollespillet Diablo III. Alt man trenger å gjøre er å ta noen bilder til temaet "Hvor Diablo 3 er du?" Bilder som er redigert eller inneholder kostymer og sminke får ekstrapoeng. Det blir delt ut noen koder hver dag.

Så om du er på TG og enda ikke har betanøkler ta en tur over til gathering.org.

Begynner å bli slapp i fisken denna karen.
Begynner å bli slapp i fisken denna karen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen