TG12: Dag 2

TG12: Dag 2

Torsdag var dagen for deg som liker foredrag.

Ellers rundt om kring i skipet er det god stemning. Dette betyr selvsagt veldig mye musikk over store anlegg. Bassforsterkningen er selvfølgelig skrudd på maks og techno-/hardstylemusikken går for fullt, selv om det begynner å avta etter som klokken straks nærmer seg fire på natten.

Tar man en tur langs deltakerne virker det som om humøret generelt er på topp. Da er det ikke bare jeg som er daudrukket på koffein likevel, når man ser energinivået mange sitter med. Selv om det er mange som henger med hodet over tastaturet og har kollapset langs oppover tribunene er det fortsatt god stemning i skipet selv sent på nattestid.

Battlefield 3 i 3D er populære saker.
Battlefield 3 i 3D er populære saker.

Folk strømmer til standene for å prøve teknologiske finesser man enda ikke har hatt muligheten til å prøve. Gigabyte er en av de som konstant har mange besøkende. Her er det meget populært å prøve Battlefield 3 med Nvidia 3D Vision og selvsagt å delta i enda flere konkurranser for å vinne enda flere premier. Undertegnede fikk personlig prøvd BF3 i 3D i 1 minutt og jeg må si meg begeistret over 3D-teknologen selv om den føles veldig uvanlig til et spill som Battlefield.

Hovedkortene fra Gigabyte.
Hovedkortene fra Gigabyte.

Også Komplett.no har utstilling på The Gathering i år. De befinner seg i et stort lokale i nordenden. Komplett har valgt å stille ut ferdigbyggede PC-er, tastatur og mus samt to Xbox 360 med bevegelseskontrolleren Kinect. Her kommer deltakerne ofte for å prøve Star Wars på Kinect. I tillegg så har Komplett konkurranser hver tredje time sies det. Så om du er på TG og ønsker deg noe nytt uten å betale, kan et besøk hos Komplett være en god investering.

Borte hos UiO (Universitetet i Oslo) hadde man satt fram en liten hvitkledd skapning. Roboten som er utstilt er av den smarte typen og kunne til visse grader kommunisere med mennesker. Om man ga den et vink ville den lille rakkeren strekke på de stive hendene og vinke tilbake så godt det gikk.

En sosial arena

Når folk ikke sitter på plassene sine eller trasker litt rundt, er det mange som slapper av i de mange "chillsonene" som er å finne hos mange av standene. Her er det satt opp flerspillere slik at man kan spille mot hverandre eller med hverandre, alt ettersom hva de selv ønsker. Chillsonene er ofte bygd opp av komfortable sofaer og pyntet opp med store TV-er slik at det er noe for deltakerne å gjøre.

Om man ønsket å få se sola bare bitte litt i påsken, så kunne man gjøre det i TGs utendørs "skytebane". Her har de jaggu gått til innkjøp av plastikkpistoler av typen som skyter skumgummipiler. Om ikke dette er nok så har Hyperion sverdfekting inne i Vikingskipet, med plastikksverd selvsagt.

An garde!
An garde!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen