TG08: Bildespesial 2

The Gathering 2008 var totalt sett veldig godt arrangement, selv om det stort sett bestod av det samme som tidligere år. Demonstrasjonen mot moms satte imidlertid en liten tvist på arrangementet, og bidro sterkt til å gjøre det til et minneverdig TG.

HW-rekka hadde i år rundt 60 deltagere, og en av de siste dagene fikk vi samlet rundt halvparten av dem til et gruppebilde. Mange lå imidlertid og sov da bildet skulle bli tatt (klokken 15.00, altså tidlig på morgenen i TG-tid), og noen hadde dratt hjem.

Legg merke til skjermspareren og hånden på musen. Da vi fikk vekket ham og tvunget de fleste opp fra stolen, var det tid for det mye omtalte gruppebildet.

Hardware.no-T-skjortene dere ser mange har på, fikk alle på HW-rekka i gave fra oss. Vi hadde med oss totalt 100 T-skjorter opp på TG, og de ble svært populære. Gratis T-skjorter er noe som aldri slår feil.

Vi lovet et panoramabilde av hallen, og her kommer det. I skjøtene ser det litt rart ut, men det gir allikevel et godt inntrykk av hvor stort TG faktisk er.

Trykk på bildet for stor versjon (gjelder alle bilder).

En hylle vi mener fortjener litt oppmerksomhet er dette "stilfulle" mesterverket.

Grønn og gul plysj, diskokule, juletrebelysning og lamper i alle verdens farger. Den lyste iallefall opp hallen!

Her ser vi WheelMan med sin brukerinspirerte casemod, en maskin som blant annet kan by på 3 x GeForce 8800 GTX. Med trippel SLI fikk han naturlig nok mye oppmerksomhet.

Tre karer fra overklokkingsrekka, med en hjemmesnekret kjøleløsning bestående av tre Delta-vifter, pappbiter og teip. Gutta klarte å få til 20184 poeng i 3DMark 06, med GeForce 9800 GX2.

Med dette sier vi takk for TG08, og ser frem til neste års dataparty.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen