TG07: Karriere på The Gathering

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Representantene fra Tandberg, Kjetil Smith til venstre, Ole André Ravnås til høyre.
Representantene fra Tandberg, Kjetil Smith til venstre, Ole André Ravnås til høyre.

Vår karriereside har blitt meget populær siden den ble startet i fjor høst. Med mulighet for å søke opp de fleste stillingskategorier innen IT-markedet og med tilbud om å legge inn en CV som er åpen for arbeidsgiverne, er mulighetene store. IT-markedet skriker høyt etter kompetent arbeidskraft innen alle områder. Ofte er det kunnskapene dine utenfor utdanningen som teller.

- Karriereseksjonen har tatt helt av, markedet for dette er stort forteller en sliten Sturla Haukebø etter foredraget torsdag kveld. Det er mange arbeidsgivere som trenger arbeidstagere, og andre veien fullfører han.

På The Gathering 2007 vil det ble det holdt et foredrag om gründervirksomhet, Dfind vil fortelle om hotte muligheter innen IT-bransjer samt at man har mulighet til å få hjelp med både søknader, CV og intervjuteknikker. I dag vil Tandberg være på plass ved vår stand lengst sør på rekken med stands, frem til klokken seks i kveld.

I morgen, lørdag vil Dignus, et av Norges fremste IT-resource-selskaper være på plass i vår stand fra 12.00 til 18.00. Fra kl. 14.00 vil det bli holdt et foredrag i auditoriet om karriere. Vi anbefaler alle å møte opp!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen