TG07: I morgen skjer det

I morgen skal hallen fylles. Foto: Magnus Blaker, TG05
I morgen skal hallen fylles

Mens mange velger å tilbringe påsken i frisk luft ved fjell eller vann, er det alltid noen som bare må gjøre det nesten stikk motsatte. Nærmere 5000 deltakere vil nemlig heller tilbringe disse dagene i Vikingskipet foran en datamaskin, hvor både spill, konserter og konkurranser vil utgjøre årets "The Gathering - Still Puzzled".

Nettverket i fjor var en stor suksess. Med lite nedetid og god ytelse var det få som kunne klage. På Gathering.org får vi opplyst at årets nettverk mer eller mindre består det samme utstyret som i fjor. Dette betyr Cisco Catalyst-switcher i kjernen, og Zyxel-switcher på bordene. Internettforbindelsen vil bli på 2 Gbit/s fra Banetele og TeliaSonera.

Som i fjor vil NordicRadio sørge for nettbasert musikk og rapporter underveis. Det vil bli arrangert demo-, musikk- og grafikkcompoer for de kreative, og for spillerne er det konkurranser i CounterStrike, Warcraft, Quake, Trackmania Nations og Battlefield.

Hvis du ønsker å delta i Scene.org awards, og fortsatt vil være på The Gathering, vil det blir satt opp en direkte overføring fra konferanserommet. Norsk Wrestlingforbund kommer på besøk for å gjøre opp mellom to rivaler, mens Asus skal bygge verdens raskeste PC.

I likhet med tidligere år har flere av våre forummedlemmer tatt initiativet for å samles i en "HW-rekke", som denne gangen streker seg over deler av rad 24 og 25. Hardware.no vil også i år dele ut gratis t-skjorter til alle på den tradisjonsrike rekka :)

Vi ser frem til nok et flott arrangement, og for de av oss som ikke helt orker å vente til i morgen, anbefales det på det sterkeste å ta en titt på årets invitasjon - Still Puzzled?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen