TG07: Dignus om karriere

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Rolf Lindgren
Rolf Lindgren

Hardware.no/karriere har i år vært på plass på The Gathering for å informere deltagerne om hvordan man enkelt kan skaffe seg en jobb som passer, og hva som skal til for å skaffe seg en god jobb. IT-markedet skriker etter arbeidskraft, så stillingene er det ikke mangel på - det er personene som søker som avgjør.

I dag var Dignus på plass ved vår stand mellom 12.00 og 18.00. Der kunne man spørre Rolf Lindgren, en psykolog og javautvikler, om yrkesvalg og utdanning. Halv fem ble det holdt et foredrag av Lindgren i auditoriet, om personlighet og hvilke personligheter som passer opp mot stillinger og hvordan disse personlighetene oppfører seg. Bak alle ordene som kanskje virket meget fremmet for mange, stod det en mann som klarte å presentere dette på en morsom og forståelig måte.

- Jeg vet kun om en person til som er både psykolog og som samtidig kan kalle seg datanerd forteller en smilende Lindgren under foredraget. Han gikk grundig inn på hva som skiller nerden fra konsulenten, og hva som egner seg hvor. Han fortalte også i detalj om hvordan man skal oppføre seg under et jobbintervju.

Helt til slutt ble det også delt ut en Play Station 3 til en heldig person i salen.

Med dette avslutter vi vår karriere-bit på The Gathering 2007. Følg med på våre karriere-sider, der mye spennende og nyttig vil skje i fremtiden.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen