TG07: Dag 3

Dag tre har vært preget av mange konkurranser, spill, utallige Arne-rop og ikke minst musikk som strekker seg fra Bjørn Eidsvåg til Dimmu Borgir. Trym kåret dette til historiens stilleste TG, og etter den kommentarer ble det helt klart mer liv i salen.

Dag 3 var spekket med konferanser og spill. Nok en gang ble auditoriet overfylt av deltagere under en konferanse, denne gangen var det Electronic Arts som dro folket til seg. Sturla "Stoolman" Haukebø holdt også et foredrag for et fullsatt auditorium, om overklokking. Han gikk fra det grunnleggende om komponenter til ekstremoverklokking.

Fra scenen har vi sett premieutdelinger, finalen i Stepmania og ikke minst Beyoncè lookalikes. Resultatet fra themed graphics og freestyle graphics har blitt presentert. Årets bidrag var i begge kategorier veldig imponerende.

Når Sturla "Stoolman" Haukebø trekker fram skrutrekkeren og lader kaffekanna med flytende nitrogen, vet vi at det er høye frekvenser på gang. Stoolman har tidligere sagt at verdensrekord er målet. I løpet av kvelden ble det hente inn to nye verdensrekorder på henholdsvis P4 650 og Celeron D 347.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen