TG07: Dag 2

Ute har solen skint i hele dag, men temperaturen er dessverre lav, for å ikke snakke om en ganske sur vind midt på dagen. Men, det er ikke ute vi skal være, det er inne. Inne i hallen er det varmt og godt, det er stemning deltakerne i mellom og mye interessant å hvile øynene på. Rundt om i skipet har et par deltagere funnet fram radiostyrte biler som kjører rundt som mus rundt på det hektiske gulvet, mens et par radiostyrte fly og helikoptre har erobret luftrommet. Flere deltagere har tatt i bruk mer effektive transportmidler slik som sparkesykler og skateboard. NTNU hadde på sin stand en sagway til utlån.

I dag startet de innledende rundene i både Counter-Strike og Warcraft. Dette foregår ved game-scenen i sørenden av skipet. Det har ikke vært så mange tilskuere hittil, men det regnes med mye større oppslutning i rundene nærmere finalen.

I dag har det vært flere seminarer i auditoriet. Marcin De Kaminski fra Piratbyrån har vært på plass, IBM og ikke minst vår egen Sturla Haukebø fra vår karriereseksjon.

Foredraget til Marcin De Kaminski og IBM var så poppulære at det ble satt opp ett ekstra foredrag senere på kvelden/neste dag, for de som ikke fikk plass. Når foredraget om Piratbyrån og The Pirate Bay var over, kunne deltagere i salen spørre Kaminski fritt, så lenge det ikke gjaldt hans sexliv. Et tilbud de fleste benyttet seg av.


Marcin De Kaminski
Marcin De Kaminski

Ved Q-pads scene, som også befinner seg i sørenden av skipet, kunne man spille Counter-strike 1.6 1 mot 1. Dette var nok en gang meget populært blant både de som spilte og de som nøyde seg med å se på. Like ved finner vi chillout-sonen, hvor deltagerne kan ta et lite avbrekk fra det som ellers fort kan bli et hektisk arrangement.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen