TG07: Dag 1

Deltagere i kø, rett før dørene åpnes.
Deltagere i kø, rett før dørene åpnes.

For 11. året på rad blir The Gathering arrangert i Vikingskipet på Hamar. Starten på denne fem dager lange festen har vært så feilfri som den kan bli. Før midnatt har det kun blitt rapportert om noen få personer som har mistet strøm og nettverk.

Halv fem i natt kom de første deltagerne og stilte seg i kø - fire og en halv time før dørene åpnet. Takket være den korte vinteren og varmeperioden vi har hatt i det siste, unngikk vi å vasse i en stor gjørmedam. Presist klokken ni ble dørene åpnet, til glede for mange deltagere som har stått lenge i kø.


Et tomt vikingskip.
Et tomt vikingskip.

Det er et ganske surrealistisk syn å se hallen helt folketom, foruten et par crew-medlemmer som gjør de siste forberedelsene. Da deltagerne strømmet inn tok det ikke ta lang tid før man tydelig kunne se at hallen ble fylt.

Da lysene ble slått av ca. klokka kvart på ni, økte stemmingen betraktelig, spesielt da Trym, konferansieren vi kjenner igjen fra tidligere The Gathering-arrangementer og HW-LAN (Nå The eXperience), ga oss en liten forsmak på hva årets anlegg er godt for. Lyden var ikke til å spare på - mer om dette på neste side.

De uoffisielle DC-kanalene fylles jevnlig, mens den offisielle IRC-kanalen har litt over 800 brukere pålogget. Spillserverne er oppe og går i de fleste spill, i all hovedsak satt opp av deltagerne.


Deltagerne rykker inn.
Deltagerne rykker inn.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen