TG06: Vi kåret beste casemod

Juryformann Jan Erik Vangen med sitt kabinett - Leela.

I dag har vi i Hardware.no kåret beste casemod her på TG06. Vi fikk med oss Jan Erik Vangen, også kjent som Bizardo, som juryformann.

Bizardo stiller i en klasse for seg Leela-kabinettet, og mottok i kveld en ærespris for sine banebrytende kabinetter av kjente figurer som Tux, Bender i tillegg til årets Leela.

Alle premier er levert av 3Dfx Cool.

Årets vinner

Årets førsteplass belønnes for kreativitet. Dette er et kabinett som vi aldri har sett maken til. De aller fleste av de innsendte bidragene var flotte kabinetter og gode casemods, men det meste har vi dessverre sett før.

- Jeg synes nivået har holdt seg stabilt de siste 2-3 årene, og mener at folk burde satse mer og lage sprøere casemods. Sett fantasien i sving og lag noe som ingen har laget før, oppfordrer Bizardo.


Vinneren av den offisielle casemod-konkurransen her på TG06, og dermed vinner av vannkjølingssettet Revoltec Liquid Icer til en verdi av ca. 2000 kroner, er Vegard Tomter med sitt hjørneskap. Vi gratulerer Vegard!


Bizardo beskriver denne casemodden som - et originalt kabinett som tar seg godt ut både på dataparty og i stua. En sikker vinner og en god idé.

2. plass

På en god andreplass finner vi Joakim Andersens Prosjekt Alu Dream.


- Lian Li to the next level? Dette er et veldig stilfullt og flott kabinett, uttaler Bizardo. Vi gratulerer Joakim Andersen med en Aerocool Turbine Power 550W til en verdi av ca. 1000 kroner.

3. plass

Tredjeplassen går til Per Olav Furuhaugens trekabinett.


- Et bra gjennomført trekabinett, sier Bizardo om dette kabinettet. Vi gratulerer Per Olav Furuhaugen med en Cybersnipa GamePad til en verdi av ca. 400 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen