TG06: I morgen er dagen


I morgen klokken 09.00 åpner dørene til et av verdens største LAN-party, The Gathering i Vikingskipet. Rundt 5500 datainteresserte personer, fortrinnsvis ungdom, fra inn- og utland vil fylle opp Hamar under den fem dager lange nerdefesten.

Årets TG er spesiell på flere måter. Blant annet vil den norske filmen "Slipp Jimmy Fri" ha en liten førpremiere med 100 heldige besøkende, da selvsagt med forbud mot alle former for videokameraer.

Stor medieinteresse

Vi kan også nevne at Discovery Channel vil være til stede for å gjøre opptak til en dokumentar, i tillegg til at alle nasjonale medier kommer på plass for å følge med på nerdekulturen. En representant fra Blizzard, selskapet bak blant annet World of Warcraft, vil være til stede fredag og lørdag.

Arrangørene bak TG har fått opp et webkamera som viser store deler av hallen, og her kan man følge med på utviklingen i hallen minutt for minutt.

Hardware.no på plass

Vi i Hardware.no er selvsagt på plass for å bringe daglige rapporter fra The Gathering. En spennende nyhet i år er at vi har inngått et tett samarbeid med arrangørene av TG. Et av resultatene av dette samarbeidet blir tg06.hardware.no, som blir et samlingssted for våre egne artikler og multimedieproduksjonen til TG.

HW-rekka, suksessen fra TG04 og TG05, er selvsagt på plass også i år. Medlemmer fra vårt forum har - på eget initiativ - dannet en stor gruppe som sitter sammen.

Denne gruppen er faktisk på hele 80 personer i år. Vi i Hardware støtter opp om HW-rekka med egne T-skjorter og en liten overraskelse. Vi vil i tillegg bidra med noe annet moro. Mer informasjon om dette kommer senere! :)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen