TG06: Dag 3

The Gathering fortsetter å imponere. Heller ikke i dag er det rapportert om store feil, og dagen i dag har vært preget av mye moro.

Arne-roping har i dag preget salen. Dette fenomenet går kort og godt ut på å rope "Arne". Teit? Ja, det kan man si. Men det er allikevel ganske gøy å høre flere hundre ungdommer rope på denne ukjente Arne.


De fluffy hyllene i grusomme farger ser ikke ut til å forsvinne fra TG. Trenden med disse hyllene var stor under TG04, og under TG05 så vi også en god del av disse. Heldigvis er det kun to slike hyller her i år.

Som kjent var planen at Overklokk og Stoolman i regi av oss i Hardware.no skulle overklokke en Intel Core Duo-prosessor, men grunnet problemer med en førproduksjonsmodell fra Asus ble dette dessverre ikke noe av.

Det var imidlertid mye annet som skjedde her i dag. I tillegg til den daglige underholdningen fra scenen, med mer eller mindre morsomme show og konkurranser, var det blant annet bading gratis bading. Det rapporteres om et stappfullt badeland og høy stemning.


Det mest spennende i dag var nok foredraget til EFN (Elektronisk Forpost Norge) om opphavsrett og digitale medier. Ikke overraskende kom representantene fra EFN med knallhard kritikk av EUs vedtak om å kreve at ISP-er logger all trafikk og lagrer den i flere år.

Den såkalte MP3-lovgivningen ble også kritisert, og ikke uventet ble det en trivelig stemning i salen når Microsoft ble kritisert. Slikt slår an hos nerder.

Også i dag var det flotte sceneshow. Her ser vi en konsert med en som i sin tid var en av de første til å lage musikk for Commodore 64.

Konkurransene i Counter-Strike 1.6, WarCraft 3, Battlefield 2 og Quake 4 begynner å nærme seg slutten. I tillegg er bidragene til flere av de grafiske konkurransene vist.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen