TG06: Dag 2

Dag 2 av The Gathering 2006 (TG06) fortsetter der dag 1 slapp. Dag 1 ble betegnet som «en perfekt start» av TG-sjef Vegard Skjefstad, med svært få eller ingen problemer med noe som helst.

Nettverket fungerte som en drøm fra første minutt, og alle vi har vært i kontakt med rapporterer at alt fortsatt fungerer helt strålende.

TG har i mange år slitt med at nettverket blir overbelastet og faller ned, noe mange fikk smertelig erfare under blant annet TG04 og TG05. – De som hadde forventet et stabilt nettverk fra første time av har ikke vært på TG før, sa Vegard Skjefstad til Hardware.no under fjorårets TG.

La oss bare drepe ryktet en gang for alle - TG er ikke lenger synonymt med et ustabilt nettverk. Nettverket internt nærmer seg sjelden halvparten av den totale kapasiteten.

At vi fikk 50 % raskere internetttilkobling av BaneTele bare hjelper på inntrykket om at årets TG-nett fungerer utmerket. TGs linje til internett er dermed på 1,5 gigabit.


Faktisk har det vært så lite problemer med nettverket at informasjonsskjermene i hallen flere ganger har vist klagemeldinger fra Tech-crewet om at de har for lite å gjøre. En av disse meldinge lød «Både serverne, tech:net og tech:server kjeder seg. Lag mer trafikk!»


Det er tydelig at Tech virkelig kjeder seg. Og godt er det! :)

Det er vanskelig å finne noe som ikke er perfekt ved årets TG. Tro meg - vi har prøvd. I et fortvilet forsøk på å finne noe kritikkverdig fant vi ut at rundt 10 plasser ved rad 37/38 mistet strømmen.

Crewet kom imidlertid løpende med en gang, og få minutter senere var problemet løst. Ikke spesielt kritikkverdig, med andre ord. Svært få andre problemer er rapportert om, noe som gjør dette til to av de beste dagene med TG noensinne.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen