TG05: Dag 1


TG-sjef Vegard Skjefstad holder åpningstale

La oss begynne med det positive: TG gir tusenvis av ungdom mulighet til å bruke påsken til det de egentlig ønsker i stedet for en tradisjonell påskeferie med snø og kulde. Det hele arrangeres på frivillig basis av KANDU, og i år er det rundt 180 medlemmer av crewet.

Et slik gigantisk arrangement har etter hvert trukket til seg en del oppmerksomhet fra den norske stat, og i år har arrangørene igjen fått en statsråd til å åpne det hele. Moderniseringsminister Morten A. Meyer (H) har hele dagen vært tilstede, og stod for åpningen både ved innslippet og den offisielle åpningen på kvelden. Under sin tale roste han arrangørene opp i skyene for sin frivillige innsats og lovte å støtte neste års arrangement med 150 000 kroner med "no strings attatched".

Det at man har en minister som overværer arrangementet på denne måten gjør at man langt på vei føler at man er med på noe mer meningsfylt og legitimt enn det man av og til kan få følelsen av med tanke på at dette i stor grad er et sted ungdom kommer for å sitte foran PC-en og piratkopiere spill, musikk og filmer. Man får på denne måten understreket at TG handler om så mye mer enn dette.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen