Texas Holdem King 2

Merk at for å få fullt utbytte av dette spillet er det en fordel å være kjent med pokervarianten Texas-Holdem på forhånd.Det er en viss form for veiledning innad i spillet, men denne er til tider noe kryptisk og ikke spesielt godt skrevet eller gjennomtenkt.
 
Enkle kontroller
 
Kontrollene er enkle, og lette å lære. Joysticken brukes til alt.
Du velger hvilke handlinger du vil foreta deg når du spiller, eksempel vis kaste kortene, høyne innsatsen osv, ved å bevege joysticken mot høyre og venstre. Du bestemmer hvor mye du skal satse ved å bevege den opp og ned.For å bekrefte handlingen din trykker du midt-knappen.Det går fort og lære seg, og etter hvert trenger ikke tenke over kontrollene når du spiller.
 
Flere stadier
Som i den virkelig verden må du jobbe deg oppover i systemet for å tjene de helt store pengene.Du starter med 500$ i personlig formue og starter relativt beskjedent på bord hvor 200 – 1000$ er normalt.Etter hvert som du får teken på det og begynner å tjene litt kan du kjøpe deg inn på høyere bord, hvor innsatsen (og dermed gevinsten) er betydelig høyere.
 
Du får også mulighet til å delta i turneringer hvor du kan spille 15 runder mot totalt 90 motstandere, og se hvor høyt opp på rankinglisten du kommer.
Og til slutt, når du har klart å karre til deg 10 000$, kan du kjøpe deg inn i ”World Series”.
Da entrer du inn i en turnering som går over 7 virtuelle dager, og du bryner deg mot 5000 motstandere.Her er også muligheten for å laste opp resultatene til et online ranking-liste og se hvordan du gjør det mot resten av verden.
 
Kan spilles over lengre tid
”Hvordan i all verden skal jeg klare alt dette på bare en buss/tog/flytur?” tenker du kanskje.
Det morsomme her er at spillet husker deg fra gang til gang.
Du kan for eksempel, på vei til jobben ta deg et par kjappe omganger for å tjene opp litt penger til World Series, og deretter fortsette på vei hjem.
Når du endelig starter på World Series, kan du ta det i omganger uten å slite deg helt ut.
Når du vinner World Series vinner du en pengepott på opptil 20 000000$, og du blir Texas Holdem-King.
 
Fengende
Jeg fikk raskt sansen for dette spillet. Både layout, grafikkmessig og spillmessig er det meget tiltalende. Jeg er ingen røver i poker på fritiden, men dette spillet er underholdende og morsomt å pusle med når man ikke har noe bedre å gjøre. Poker er både spennende og gøy, og dette spillet har klart å beholde denne følelsen.
Så hvorfor ikke tromme sammen gjengen for et slag poker en fredagskveld (ikke organisert selvfølgelig, og vi spiller bare om fyrstikker).

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen