Tettere World of Warcraft-utvidelser
Teknofil

Tettere World of Warcraft-utvidelser

Det har vært lite å utsette på tempoet til World of Warcraft-utvidelsene. Blizzard har lagt seg på en linje med én årlig ekstrapakke som koster penger, samt en rekke gratis småjusteringer med måneders mellomrom. Det er likevel få spillere som er mer dedikerte enn de som nyter massive onlinespill, og nå ser det rett og slett ut til at utviklerne har problemer med å holde tritt.

Ifølge CVG sliter Blizzard med å lage nok innhold i fornuftig tempo. Uttalelsen kommer fra sjefen Michael Morhaime, som pratet på en nylig konferanse for investorer.

Det nevnes ingenting om hvorvidt stråhytteraten økes.
Det nevnes ingenting om hvorvidt stråhytteraten økes.

Løsningen skal være at de investerer flere ressurser i å få på plass nye utvidelser. Dermed skal det ikke skje noen forandringer i mengden innhold, man vil bare få det oftere. Det klager spillerne neppe på. Ifølge Morhaime har massene nemlig blitt for erfarne, noe som igjen gjør at de fordøyer innhold langt kjappere og mer effektivt.

World of Warcraft er et av verdens mest populære massive onlinespill, og det anslås at spillet har vært helt oppe i 13 millioner spillere. Den seneste utvidelsespakken kom i fjor, og bar navnet Cataclysm. Vi har tidligere også fått ekstrapakkene The Burning Crusade og Wrath of The Lich King.

Blizzard har uttalt at de sannsynligvis ikke utgir et nytt spill i år, noe som betyr at vi antakeligvis ikke får se en ny World of Warcraft-utvidelse før neste år. De har også planer om å utgi det neste Starcraft 2-kapittelet, Heart of The Swarm, og Diablo III i løpet av 2012.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen