Test

Test:Winamp 2.9

Informasjon om programmet:
Hjemmeside: http://www.winamp.com/
Pris: Gratis
Versjon: 2,90
Størrelse: avhenging av versjon
Systemkrav: Windows og lydkort
Tid for installering av programmet: ca 2/3 minutter
Type program: Multimedia avspiller

I bruk

Winamp 2.9 ser ganske lik ut som alle de andre versjonene i 2.x serien, det finnes og en 3.x versjon av programmet men personlig så foretrekker jeg Winamp 2.x, og 2.9 har ikke minsket min interesse for programmet.

Det nye utsenedemessig er at at selve themen nå er mer rund i kantene og ikke like firkantet som før. Man har og mulighet for å installere diverse språk pakker slik at man kan for eks få Winamp på norsk. Den eneste pakken som følger med installasjonen er standard engelsk.

De som står bak Winamp har gjort det geniale og tatt alle de gode funksjonene fra Winamp 3x og lagt dem inn i 2.9, slik at vi derfor har fått beholde de som var bra med 2x og appåtil fått inkludert mulighet for "bibliotek" som samler all media på maskinen/nettverket. Og ikke minst så har man mulighet for å spille av film med denne versjonen, alså en etterlengtet funksjon som endelig har kommet.

Film avspilleren har mulighet for å vise film i både dobbelt så stort format, 2 ganger så stort format samt full skjerms format. fullskjerms avspilleren har og en egen meny nede som gjør at man raskt kan spole osv.

Man må og ikke glemme "Visualizion" som fortsatt er en del av Winamp, den kan man raskt velge med å høyreklikke og velge Visualizion og trykke start. Så setter den automatisk opp et fullskjerms multimedia show.
Nedenfor kan du se et oversiktsbilde som viser alle funksjonene i Winamp.


[klikk for fullt bilde]


I Bruk:
For de som er vandt med Winamp fra tidligere versjoner vil det gå meget raskt og sette seg inn i denne versjonen samt og finne ut av alle funksjonene. Man kan raskt legge til sanger, samt velge at den skal legge til alle media filene fra for eks en stasjon eller en bestemt mappe.

Legger man til en film i listen vil den vises akkurat slik som sangene, forskjellen kommer først når du starter filmen, da vil video vinduet automatisk poppe frem og starte filmen, under film vinduet vil man og få frem en liten "gadget" som viser faktisk størrelse samt lydkvalitet.


Mens andre media avspiller som for eks Windows Media Player får problemer allerede etter et få antall filer som ligger i spille listen kan Winamp raskt legge til minst 10/20 000 filer uten problemer, kan kan og velge slik at programmet organiserer filene etter navn og lage en html side med oversikt over alle sangene i spille listen.

Oppsummering:
Dette var bare en meget rask oppsumering av funksjonene man kan få i Winamp 2.9, programmet er meget raskt og sette seg inn i. Endog programmet ikke er stort, er det meget kraftig og kan fint konkurere med de større aktørene på markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen