Tester Neonode N1

Det svenske mobilnettstedet mobil.se har nå fått inn et eksemplar av den omtalte Neonode N1, som etterhvert har oppnådd status som en av de mest forsinkede mobiltelefonene noensinne.

Da Neonode N1 ble annonsert første gang - for et par år siden, skremte den lille enheten vannet av de andre mobilprodusentene, som følge av spesifikasjoner som lå milevis foran det som var den tids standard.

Nå er enheten imidlertid langt fra så imponerende som den en gang var. En 262.144 fargers skjerm imponerer ingen lenger, samtidig som innebygd kamera i dag nærmest kan regnes som standard på mobiltelefoner.

Som nevnt har nettstedet mobil.se fått tak i et eksemplar av enheten til testing. Testeren skriver at han har sansen for måten man bruker den trykkfølsomme skjermen på, men er ikke imponert over telefonens øvrige funksjoner - noe som ikke kom som en bombe.

Neonode N1 mangler nemlig flere grunnleggende funksjoner, som for eksempel WAP, GPRS og MMS. Det finnes heller ikke Java-støtte eller noen måte å synkronisere telefonen mot en datamaskin på. Et batteri med 100 timers standbytid er heller ikke noe å hoppe i taket for.

Når prisen på enheten i tillegg ligger på €520, som tilsvarer rundt 4300 kroner, så spørs det hvor mange av de opprinnelig interesserte som fremdeles vil være villige til å investere i den lille enheten.

Mobil.se melder at testen av Neonode N1 vil være på plass i den neste papirutgaven av magasinet Mobil. For vår del ser det mørkt ut for en test på amobil.no. Neonode har nemlig ikke sagt seg villige til å forsyne pressen med telefoner for testing.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen