Testen av P520 Armani har blitt oppdatert

(Foto: Samsung)
(Foto: Samsung)

Amobil.no testet tidligere denne måneden Samsungs nye motetelefon P520 Armani, laget i samarbeid med motehuset Armani.

Eksemplaret vi testet hadde ikke noen god respons i skjermem, registrerte ikke trykk slik den burde og hadde ikke vibrasjonsfeedback. Vi ga derfor telefonen terningkast to med stor vektlegging på den svake skjermfunksjonaliteten.

Samsung har nå sendt oss et nytt eksemplar av telefonen, der mye av dette er fikset på. Det nye testeksemplaret vibrerer når du trykker, og skjermen er langt mer responsiv.

Det nye eksemplaret av telefonen har så langt reagert på nesten hvert tastetrykk, og er i tillegg raskere enn det første eksemplaret. Vi synes fremdeles at telefonen reager tregt, men det er ikke like merkbart. Alt tyder dermed på at det var en mandagsmodell redaksjonen testet i første omgang.

Vi har i denne forbindelse justert opp vurderingen fra terningkast to til tre, og oppdatert teksten i testen. Her kan du lese den oppdaterte testen >>>

Det skal allikevel understrekes at vi mener det fortsatt finnes flere og langt bedre alternativer for designorienterte enn Armani. LGs Prada, Neonode N2 og LG KE970 Shine er alle alternativer du burde vurdere før du eventuelt velger å betale seks tusenlapper for en Armani-telefon.

Samsung har ikke villet spekulere i om det var et engangstilfelle Amobil var ute for eller om det finnes flere telefoner på markedet med samme problem. Vi setter derfor stor pris på om eiere av P520 Armani som opplever problemer tar kontakt med redaksjonen og Samsung for å få dette avklart.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen