Teste produkter for Hardware.no?

<em>Fristende arbeidsplass?</em>
Vil du jobbe med dette?

PS: Vi har nå fått et tilstrekkelig antall søknader.

Grunntanken bak Hardware.no er enkel: Vi ønsker kort og godt å hjelpe deg med å finne ut hva slags datautstyr du skal kjøpe, til hvilken pris – og ikke minst hvor du bør kjøpe det.

Bak Hardware.no står en gjeng dedikerte dataentusiaster som forsøker å hjelpe deg som skal handle datautstyr – og vi vil ha det gøy samtidig!

Vi har en rekke medarbeidere med ulik aktivitetsgrad. Noen er faste ansatte, men andre jobber på oppdragsbasis som frilansere. Målet på lang sikt er at vi skal knytte til oss eksperter på alle produktområder, slik at Hardware.no kan dekke hele datamarkedet – og vel så det.

Vi trenger din hjelp!

Nye produkter lanseres i enorm takt. For å klare å teste de produktene vi ønsker, så grundig som vi ønsker, trenger vi flere folk. Nærmere bestemt søker vi nå etter personer som kan teste ulike komponenter for oss på frilansbasis.

Arbeidet honoreres per oppdrag og utføres hovedsakelig i egne lokaler og med eget utstyr. Det er også mulighet for å benytte seg av testutstyr som vi disponerer i våre lokaler sentralt i Oslo.

Det er en fordel om du har et eget firma som du kan fakturere fra. Honorar per artikkel avtales nærmere.

Ta kontakt

Høres dette interessant ut? Send en e-post til undertegnede, hvor du forteller litt om deg selv, hvilken erfaring du har og hva du kan tenke deg å teste.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen