Test

Test: Trillian 0.74

Om Programmet:
Hjemmeside: www.trillian.cc
Pris: Gratis
Størrelse: 8,9 MB
Systemkrav: Windows
Type program: Chatte-program.

Alle med en PC og internett har vel i det minste hørt om enten MSN Messenger, Yahoo! Messenger, IRC, AOL instant messenger eller ICQ. De er alle chatte-program som gir deg muligheten til å snakke med andre folk rundt om i verden. Men er du en av de som har en bruker i alle disse programmene? Da må du jo ha fem vinduer oppe av gangen, hvor de piper i ett fordi noen ønsker din oppmerksomhet. Men Cerulean Studios har løsningen på alle (vel, noen) av dine problemer: de har nemlig laget et program der du kan samle alle disse chatte-programmene i ett eneste program, nemlig Trillian!

I bruk:
Trillian inneholder som sagt mulighet for å benytte alle de fem nevnte chatte-programmene om gangen. Dette er en stor fordel for alle med haugevis av internettvenner som ikke orker å gå inn i programmene enkeltvis. Men for de med kontakter bare innenfor bla. MSN Messenger, er det ikke så veldig stor vits å bruke Trillian. (selv om det har mulighet for å gjøre ting ikke MSN kan).

Når du går inn i programmet for første gang, må du skrive (hvis du har) brukernavn og passord til hvert av de andre chatte-programmene. Hvis du ikke har brukernavn til f.eks ICQ, trenger du bare å la feltet stå tomt, og trykke på ’Next >>’ for å hoppe over.

Ellers fungerer Trillian uten noe spesiellt kluss. Selve chattingen fungerer sånn noge lunde på samme måte som de gjør ”til vanlig”, og det er lett å overføre brukere fra ”gamle MSN” til Trillian. (noe som i grunn skjer av seg selv når du skriver inn mailen din og passordet).

Trillian inneholder også mange flere smilies og hvis du skriver ’LOL’ i skrivefeltet, kommer det opp et fjes som smiler og det kommer en latterlyd. Men denne lyden kommer ikke på brukeren du snakker med hvis ikke han/hun også benytter seg av Trillian.

Det er også mulighet for å nedlaste forskjellige skins. Cerilean Studios har til sammen over hundre ”ferdig lagde” på siden deres, www.trillian.ccOppsumering:

Trillian er ypperlig for personer med bøttevis av internettvenner som også benytter seg av en eller flere av ”de fem store” chatte-programmene. Det er ideelt fordi du kan samle alle disse inne i ett eneste, og da slipper du å ha fem personer hvert sted som hyler etter din oppmerksomhet. Men har du bare kontakter i et av programmene er det ingen stor vits i å skifte. (med mindere du vil ha mulighet for å nedlaste skins osv.). Trillian er først og fremst til for å samle chatte-programmene, noe de har klart på mesterlig vis!

 

Fordeler Ulemper

-Gratis
-Mulighet for å bruke fem chatte-program

-Litt uoversiktlig

Karakter:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen