TEST: Test: Sony BDP-S360
Test

Test: Sony BDP-S360

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Testresultater

Sony BDP-S360

Positive ting Meget bra bilde og lyd, enkle menyer, prisen
Negative ting Mangler trådløs, ikke 7.1 analogutgang, DNLA-støtte0

Testresultater

Sony BDP-S360

Positive ting Meget bra bilde og lyd, enkle menyer, prisen
Negative ting Mangler trådløs, ikke 7.1 analogutgang, DNLA-støtte0
Blu-ray-spillere er i vinden, og stadig flere titler når butikk- og leiemarkedet. Med et bognende utvalg av filmer på det nye høyoppløste formatet, melder behovet seg for en ny spiller som kan håndtere formatet.

Vi har testet Sonys nyeste modell, BDP-S360, og den leverer både syl skarpe bilder og god lyd. Spilleren er helt klart i en gunstig prisklasse, og gjør jobben godt som en bra filmviser, men vil nok for de som krever trådløstilkobling og DNLA, komme litt til kort.

I esken
Foruten selve spilleren, får du med det aller mest nødvendige i esken. Det medfølger brukermanualer på forskjellige språk, deriblant norsk. Utenom manualen får du med en fjernkontroll med dertil egnende batterier og en standard strømkabel.

Husk å påse at du kjøper med deg en HDMI-kabel når du kjøper eller bestiller denne spilleren, for denne medfølger ikke, og er nokså essensiell for å kunne nyte noen form for høyoppløst film på din nye flatskjerm. Dette gjelder også eventuelle lydkabler.

(Artikkelen fortsettes.)


Design og tilkoblinger
Designmessig er denne modellen etter vår mening bedre utseendemessig enn den foregående modellen BDP-S350, med en svart blank finish med hvitt diodelys midtmontert i fronten, som gjør totalinntrykket bedre. Når du åpner skuffen for å ta ut eller legge inn en film, vipper hele fronten ned. 

Spilleren har i all hovedgrad de tilkoblingene som trengs. Bildemessig har du både HDMI, komponent og analog video ut. Av lydalternativer har du både koaksial og optisk lydutgang, og analog stereomulighet. I tillegg har du både internett- og USB-tilkobling.

(Artikkelen fortsettes.)
 


Installasjon

Når du første gang slår på spilleren får du opp en meny, der du starter med å velge språk, der både engelsk og norsk er tilgjengelig. Når dette valget er foretatt kommer du videre i installasjonen, der første stopp blir å konfigurere bildetilkoblingen du ønsker å benytte.

(Artikkelen fortsettes.)
 


Velger du for eksempel HDMI vil programmet automatisk sette oppløsningen, og du vil på samme måte som på en PC, bekrefte innstillingene når bilde kommer tilbake.

(Artikkelen fortsettes.)
 


Med videotilkoblingen definert er det BD-live-innstillingene som står for tur. Når disse er unnagjort blir siste stopp å velge hvorvidt du ønsker hurtigoppstart av spilleren eller ikke. Med denne funksjonen aktivisert, slår spilleren seg på raskere, men bruker også desto mer strøm.

(Artikkelen fortsettes.)
 
'

Les fortsettelsen av testen her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen