Test

Test: Razer Imperator

Testresultater

Razer Imperator

Positive ting Presis, gode justeringsmuligheter, godt grep.
Negative ting Plassering av profilknappen.0

Testresultater

Razer Imperator

Positive ting Presis, gode justeringsmuligheter, godt grep.
Negative ting Plassering av profilknappen.0
Det er en stund siden man satt med kompiser og spilte Doom med bare tastaturet, i et koaksialt nettverk, noe som for øvrig ikke alltid var like stabilt. Noen år senere var det Duke Nukem 3D som stod for tur, og her ble musa flittig brukt for å skyte motspillere i fillebiter. Siden den tid har musa fått en mer og mer sentral rolle i skytespill.

Vi har testet den nye råtassen fra Razer, nemlig Imperator. Med imponerende spesifikasjoner var det igjen på tide å sette seg ned foran skjermen sammen med Razern for å se om den kunne bidra til bedre presisjon.

Klikk her for del 2 av testen av Razer Imperator.

Ut av esken

I esken til Razer Imperator finner vi foruten selve musa diverse bruksanvisninger, både en hurtig manual, en egen manual for Mac-brukere, manual for PC og en minikatalog med oversikt over andre produkter fra produsenten.

Det medfølger også et par klistremerker for de som eventuelt ønsker å reklamere for hardwaren sin, samt en bordbrikett, praktisk om du trenger noe å sette Cola-glasset på. Det medfølger ikke noen programvare på CD, men dette lastet ned fra www.razersupport.com.

Programvaren
Som nevnt laster du ned programvaren fra nett. Når den er lagt inn og maskinen er startet på nytt, kommer det opp et rundt Razer-ikon nede til høyre på oppgavelinjen. I dette programmet kan du justere det aller meste, blant annet lage flere profiler dersom du trenger forskjellige oppsett til forskjellige spill.Den første fanen gir deg mulighet til å velge hvilken funksjon de forskjellige knappene skal ha, om du ikke vil benytte standardinnstillingene. Innstillingene lagres til den profilen som du har valgt. I fanen Manage Profiles kan du legge til flere profiler og navngi dem. Disse kan du endre ved å trykke på knappen under musa når du er i for eksempel et spill.Under fanen Adjust Performance har du mulighet til å endre sensitiviteten på Imperatoren. Ved å huke av for individuelle innstiling av X- og Y-aksen kan du separat justere hvordan musa skal bevege seg opp og ned eller høyre og venstre.I Adjust Performance fanen finner du dessutten et valg (Sensitivity Stages), der du kan klikke deg inn og sette hvilken sensitivitet hver av de fem forskjellige modusene, som du kan velge via knappene bak rullehjulet på musa, skal være.
Klikk her for del 2 av testen av Razer Imperator.

Les også:
Gamingmus for venstrehendte

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen