TEST: Test: Logitech Harmony 1100
Test

Test: Logitech Harmony 1100

Testresultater

Logitech Harmony 1100

Positive ting Design, ladestasjon, god skjerm
Negative ting Prisen, noe krevende installasjon, ikke Bluetooth0

Testresultater

Logitech Harmony 1100

Positive ting Design, ladestasjon, god skjerm
Negative ting Prisen, noe krevende installasjon, ikke Bluetooth0
I bruk
Selve programmeringen kan fort bli en utfordring dersom du skal ha mange apparater og en rekke inn- og utganger skal benyttes. Det gjelder å ha en oversikt, og i flere tilfeller kan det lønne seg å kartlegge behovet på et papir i forkant.

Selve fjernkontrollen responderer raskt og presist, og er tiltross for en original utførelse, god å holde i. Knappene på fjernkontrollen betjener kun det aller mest nødvendige, med volum, kanal og mute for å nevne noe. Har du behov for å bruke andre funksjoner, må du gå inn via touchskjermen på det apparatet du ønsker å styre, for å finne en oversikt over andre funksjoner.

Denne modellen har også støtte for RF, slik at du også kan kontrollere enheter som for eksempel garasjeporten, peisen eller elektriske persienner. Som tilleggsutstyr får du kjøpt en RF-forlenger, slik at du kan styre varmeovnene i stua via badet.Konklusjon

Denne fjernkontrollen appellerer nok først og fremst til de som ønsker å ha full kontroll over det meste av ting i huset. Fjernkontrollen byr på et originalt og spenstig design, med en lyssterk og god lesbar touchskjerm. Denne skjermen responderer raskt og presist, med mulighet for å lage forhåndsprogrammerte handlinger. Når du først har fått disse handlingene til å fungere slik du ønsker, er det absolutt praktisk å kunne trykke ”Se på TV”, så slår kontrollen på apparatene og gjør de nødvendige innstillingene. Den medfølgende ladestasjonen er både praktisk og enkel å sette fra seg kontrollen i.

Selve oppsettet av kontrollen kan være både en tålmodig- og konsentrasjonsprøve, spesielt om du har mange produkter som skal benyttes. For alle som bruker PS3 som Blu-ray-avspiller, er det nok et stort savn at denne kontrollen ikke har Bluetooth. Skal du bruke andre funksjoner enn de som er styrt av knappene, er det litt tungvint å måtte bla på touchskjermen, for å finne for eksempel tekst-TV, for så å bla det tilbake igjen for å finne talltastene. Prisen på denne kontrollen er også høy. Husk å peke fjernkontrollen mot de komponentene du bruker i en handling over litt tid, fordi den slår på apparatene i rekkefølge, og ikke alle samtidig.

Alt i alt er dette en kontroll for de som ønsker eller trenger RF mulighet, eller som rett og slett ønsker en kontroll med et annerledes og mer eksklusivt utseende, der prisen ikke er avgjørende. Kontrollen fungerer godt når de nødvendige konfigureringene fungerer slik du ønsker, men mangler støtte for Bluetooth.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen