TEST: Test: Logitech Harmony 1100
Test

Test: Logitech Harmony 1100

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Testresultater

Logitech Harmony 1100

Positive ting Design, ladestasjon, god skjerm
Negative ting Prisen, noe krevende installasjon, ikke Bluetooth0

Testresultater

Logitech Harmony 1100

Positive ting Design, ladestasjon, god skjerm
Negative ting Prisen, noe krevende installasjon, ikke Bluetooth0

Med utallige fjernkontroller som fort hoper seg opp på stuebordet, er et godt alternative å kunne begrense dette antallet ned til kun en. Multifjernkontroller finnes i utallige varianter og prisklasser – og noen kan mer en andre.

Vi har testet Logitech sin nyeste toppmodell Harmony 1100, som har en original utforming med stor touchskjerm. Det er ingen tvil om at dette nok er en ”må ha” gjenstand for personer med sans for teknologi – men den har mangler.

Design og utstyr
Som nevnt er denne kontrollen original i utformingen, og skiller seg absolutt ut fra mengden av ”candybar” utformede fjernkontroller. Tiltross for den firkantede utformingen, er den god å holde i, og har de mest nødvendige knappene tilgjengelig sammen med den 3,5 tommer store touchskjermen.

Hele fjernkontrollen er sort, med forside som er mattet ned, foruten kanten rundt skjermen, som er blank sort. Kontrollen gir en plastikkfølelse, men fremstår allikevel som robust og kompakt. Det medfølger en praktisk ladestasjon, som du enkelt kan sette kontrollen til oppbevaring/ladning i.

Foruten ladestasjon og fjernkontrollen, medfølger det strømadapter med både europeisk og engelsk kontaktmulighet, i tillegg til en USB-kabel, programvare og bruksanvisning på norsk.Installasjonen
Det varierer hvordan du legger inn og installerer de forskjellige fjernkontrollene, men Logitech sine kontroller installeres og konfigureres via en PC med internettforbindelse. Legg inn programvaren som medfølger på CD, og register en brukerkonto når du har lagt inn programvaren.Deretter kobler du til fjernkontrollen, og programvaren vil da automatisk sjekke etter eventuelle oppdateringer, før du går videre for å velge de komponentene du ønsker å betjene. Selve oppsettet er logisk, og du velger først type apparat, før du velger merke og tilsutt skriver inn betegnelsen på produktet.Når denne jobben er unnagjort, går du videre og velger hvilke forhåndsprogrammerte handlinger du ønsker å benytte. Velg for eksempel ”Se på TV” og sett opp at TV, dekoder og forsterker skal slå seg på når du benytter denne handlingen. Du må også bekrefte hvilke inn – og utganger de forskjellige komponentene skal benytte til handlingen.Med alle handlinger og komponenter valgt, er det bare å gå videre i menyen og informasjonen overføres til fjernkontrollen. Du må nok regne med å prøve deg litt frem før du får alle funksjoner til å fungere slik du ønsker. Du har også mulighet til å manuelt legge inn funksjoner via en lærefunksjon på kontrollen.


Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen