Test

Test: IncrediMail Xe

Informasjon om programmet:
Hjemmeside: www.incredimail.com
Pris: Varierer om du vil ha superpakken
Systemkrav: At du har internett
Tid for installasjon: 1 minutt
Type Program: Mail program

IncrediMail er et program som erstatter Hotmail. Man trenger ikke å skrive inn passord og brukernavn heile tida, og om man har breibånd så er det bra fordi programmet henter mailen din ca 2 ganger hvert 5 minutt. Når man får mail så kjem det opp ett bilde på en butler eller en hund.


Et annet alternativ er å bruke lyd frå Beethoven. Man hører et musikkstykke når man mottar mailen, og resten av stykket hører man når man åpner mailen. Man kan laste ner nye bilder frå Gallery, nye notifiers og mange rare lyder.
Alt dette kan man laste ned på www.incredimail.com. På den siden finner du mye moro som du kan bruke for å personalisere ditt IncrediMail.

Man kan ha flere brukere men da kan det bli litt problematisk om man har flere familiemedlemmer og ikke vil at andre skal se mailen din. Men om man berre har en brukar så er IncrediMail Xe å anbefale. Det finest og mulighet til å bytte skrin på programmet slik at det blir authentic wood eller sapphire stone farge. Dette gjør man gjennom å gå innpå skrin ikonen på samme meny som New mail er på.


Dette er noe av det beste mail programmet du kan få tak på, det eneste det savner er en huskelapp der du for eksempel kan skrive ner avtaler og bursdager. Det finnest og en såkalt ”lettercreator” der du kan lage fine mail med ulike bokstaver.

Det finnes blant annet bokstaver som beveger på seg, og andre spesial effekter som at mailen ser ut som et knust vindu, eller at mailen blir skutt av et maskingevær. Et vanlig mail er ikke på 100 kb engang, men om du bruker disse animasjonene så kan det bli opp till 10 mb!

Men dette er et program som eg anbefaler sterkt til folk som ikke er interesserte i å logge innpå Hotmail heile tida, og kanskje er litt late. Dette programmet kan man laste ner gratis, men om man vil ha nyere versjoner så får man betale rundt 10 dollar.


Eit vanleg mail er ikkje på 100 kb engang, men om du bruker disse animasjonane så kan det bli opp till 10 mb! Men dette er eit program som eg anbefaler sterkt til folk som ikkje er intresserte i å logge innpå hotmail heile tida, og kanskje er litt late. Dette programmet kan man laste ner gratis, men om man vil ha nyere versjoner så får man betale rundt 10 dollar.


Fordeler Ulemper

-gratis
-
morsomme animasjoner
- bra mailvarsler

-ikke i Norsk utgave
-ydene kan bli litt plagsomme


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen