Test

Test av Zeptobag

Bærevesker er en vesentlig ting for alle som er i farta. Det nytter derfor ikke å ha en bæreveske som ikke gjør noen nytte av seg. En bæreveske skal for det første virke beskyttende overfor maskinen. Det er virkelig behagelig å kunne reise fra et sted til et annet uten å tenke så mye om maskinen ligger trygt inne i bærevesken eller ei. Beskyttelse er ikke alt. En bæreveske skal også kunne være komfortabel for den som bruker den. Den skal være god å holde i, dessuten skal den kunne tilby god plass og ha mange lommer slik at man kan oppbevare seperate deler til maskinen sin der. Videre skal en bæreveske ha en passelig størrelse. Man skal ikke gå rundt å drasse på en 250l bæreveske. Den skal være skredderskydd for de fleste PC-er og benytte "volumet" sitt på en best mulig måte.


Zeptobag: lekker bag i skinnimitasjon

Det estetiske er også viktig synes vi. Det er f.eks. veldig lite imponerende å ta med seg en bæreveske som ikke ser ut på et viktig møte. Bærevesker kan i mange tilfeller fortelle mye om deg som bruker av en bærbar PC. Går du rundt med en skikkelig bæreveske viser det at du bryr deg om din egen komfort og din maskins sikkerhet. Hvis du derimot går rundt med en bærepose med maskina di i, bryr du deg fint lite om maskinen din og hva som skjer med den.

Pris er også en viktig argumentasjon midt opp i dette. En bæreveske skal ikke koste for mye. En skikkelig bæreveske i dag koster litt over en tusen lapp noe vi egentlig synes er litt urimelig. En skikkelig bæreveske er noe som burde ha fulgt med alle bærbare PC-er synes vi. Det kan i mange tilfelle komme begge parter til gode, om produsenten er litt lur. Produsenten får litt gratis reklame ved at produsentens logo var printet/trykket på bærevesken. Fra kundens sin side vile han/hun se på det som en hyggelig gave og tolket det som et "vi bryr oss"-tegn fra produsentens side.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen