Test

Test av Zepto 1200-A

Før vi går videre vil vi understreke et par ting angående maskinen vi har fått til test fra Zepto. Maskinen vi har fått låne fra Zepto er kun en ”Engineering Sample”, altså en tidlig utgave av det tiltenkte produktet. Vi vet ikke når Zepto kan tilby det endelige produktet. Ja, for å være helt ærlig vet vi ikke engang om Zepto har bestemt seg for å ta inn maskinen en gang! Dersom Zepto bestemmer seg for å ta inn produktet, vil vi komme tilbake med en grundigere test av maskinen når det lar seg gjøre.

Intel har som kjent spist seg fete på det bærbare markedet. Det kan selskapet takke Centrino plattformen for. Salget av selskapets flaggskip, nemlig Pentium 4 til bruk i skrivebordserstattere har også tatt fullstendig av. Meget god ytelse til en lav pris har gjort sistnevnte maskiner meget populært for de som ønsker å erstatte sin store, tunge og kjedelige (!) stasjonære PC med en mer kompakt og portabel løsning.

AMD har foreløpig ingen direkte konkurrent til Pentium –M / Centrino og derfor har AMD valgt å neglisjere dette produktsegmentet helt. I hvert fall inntil videre. Det er ikke slik at AMD ikke planlegger et mottrekk til Intels Centrino plattform. Hvis du tror det, bør du tro om igjen. Etter det vi har fått se, hørt og lest, har AMD meget, meget interessante produkter for bærbare PCer á la Intels Centrino teknologi. Men vi må dessverre vente til AMD har gått over til 90nm produksjonsteknolgi før vi begynner å se disse produktene på markedet. Og det skjer ikke først i andre halvdel av 2004 – dessverre. Alle kjenner til ordtaket, den som venter på godt osv.

Vi takker

for utlån av produktet

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen