Test

Test av Umates Backpack

Vi ønsker å starte denne testen med å gi alle våre lesere som vurderer å kjøpe en bæreveske et godt råd; Kjøp kvalitet fra en kjent produsent av bærevesker når du skal kjøpe en bæreveske. Det er faktisk slik at det lønner seg å investere i en god bæreveske til din bærbare datamaskin. En god bæreveske beskytter din bærbare mot slag og støt. Et viktig moment som mange glemmer når de kjøper en bæreveske er sin egen komfort. Det er ofte lurt å ikke glemme seg selv når man skal kjøpe en bæreveske. Det er faktisk viktig at du som bærer av vesken ikke har det ubehagelig når du er ute å går en tur.


Umates Backpack

God plass er også en annen viktig egenskap som vi synes mange produsenter av bærevesker glemmer fort. Det er fint å ha god plass til tilbehøret til din bærbare. Det finnes altfor mange bærevesker som har god plass til maskinen selv og det er vel stort sett det du får med på kjøpet også. Skal du ut å reise og har planer om å ta med deg strømadapteren (noe man ofte tar med seg når man skal ut å reise) ender man opp med å bruke mye tid på å få kranglet inn strømadapteren og annet tilbehør inn i bærevesken. Slik skal det ikke være.

Vi rettet f.eks. en stor kritikk mot Zepto i vår test av Zepto Znote 3001 for den bærevesken selskapet sendte ut sammen med maskinen. Men heldigvis rettet Zepto opp feilen ganske kjapt ved å introdusere Zeptobag. En billig og bra bæreveske. Nå skal det sies at Zepto ikke er alene på dette området. De er ett av mange selskaper som begår denne feilen. Vi kunne listet opp flere syndere, men det har ingenting for seg.

Selskapet som står bak testproduktet, Umates er et selskap som har spesialisert seg på bærevesker til bærbare datamaskiner. Umates' mål er å tilby alle brukere av bærbare datamaskiner, bærevesker av meget høyt kvalitet. Umates ønsker at folk skal bruke noen kroner ekstra på en skikkelig bæreveske framfor en billig bæreveske som hverken tåler støt, slag eller er behagelig å bruke. En filosofi vi er enig i.

Umates må også sees på en som et selskap som hele tiden er med å utvikler nye i et stadig tøffere marked. Selskapet tar patent på alle nye funn med én gang - dette for å hindre at konkurrentene skal imitere. Umates håper også at dette skal være med å gjøre folk mer bevisst på at de virkelig legger tid, penger og sjel bak produktene sine.

Takk til

for utlån av produktet

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen