Test

Test av Tundra 1555

Du har helt sikkert hørt om PS Web (PS Data), en stort norsk butikk på Internett som selger datakomponenter. Datakomponenter har vært PS Webs kjernesatsning, men nå utvider PS Web produktsortimentet sitt. Selskapet fra Arendal har bestemt seg for å satse tungt på bærbare maskiner. For å demonstrere akkurat dette har PS Web lansert en egen bærbar PC linje som heter ”Tundra”. PS Web har forøvrig hatt Tundra navnet på egenkomponerte stasjonære PCer lenge slik at navnet er muligens kjent for de aller fleste som har en snute inne i IT-bransjen.

Kort om Tundra 1555


Tundra 1555 i sommersolen...

Tundra 1555 er en maskin som er bygget av den kjente hovedkortprodusenten AOpen. AOpen er forøvrig et selskap i Acer-gruppen. Det kan kanskje virke litt underlig at AOpen selger bærbare til selskaper utenfor Acer-gruppen for å konkurrere mot moderselskapet Acer selv. At AOpen lager datamaskiner bør ikke komme som en overraskelse på deg dersom du er en ivrig leser av hardware.no ;-) Vi har tidligere testet en AOpen maskin før som gikk under navnet iNTEGRAL 1545.

I denne testen skal vi se hvordan Tundra 1555 klarer seg mot andre maskiner i ”Økonomi / Student” klassen. På papiret virket Tundra 1555 som en solid maskin, men tester som vi har utført viser at en maskin behøver nødvendigvis ikke å være god selv om den har imponerende spesifikasjoner.

Takk til

for utlån av produktet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen