Test

Test av MSI Wireless 11g gateway

MSI er enda en produsent som har kastet seg inn i det trådløse markedet og har funnet veien opp til det kalde nord. Denne basestasjonen benytter seg av et Globespan Virata Prism GT (Tidligere kjent som Intersil Prism GT) brikkesett og en ARM prosessor fra Samsung.

Vi har tidligere sett på to basestasjoner det siste året med USB printerserver, men bare den ene av dem fikk vi til å fungere, nemlig Asus WL-500g. Om MSI sin fungerer bra kan du lese i denne testen. En spesiell egenskap med denne basestasjonen er den kraftige radioen som benyttes, nemlig 100mW (20dBm). Dette er den maks tillatte sendestyrken her i landet. Dessverre har ikke MSI støtte for eksterne antenner, men det hadde heller ikke vært lovlig med kraftigere antenner på denne basestasjonen da sendestyrken hadde passert grensen på 20dBm med en gang, det er dessverre ikke mulig å begrense denne sendestyrken.

Designet på denne basestasjonen minner oss litt om CNets tidligere modeller. Vi har også følelsen av at MSI er svært glade i blå LEDs. Klientkortet har to blå leds som lyser litt for kraftig etter vår mening, og basestasjonen har ett blått lys som viser at enheten er skrudd på. Basestasjonen kan også festes på veggen via to skruehull på undersiden.

Takk til

for utlån av produktet!

MSI Wireless 11g gateway   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen