Test

Test av MSI PC2PC Bluetooth USB-adapter

MSI lanserte for ikke så lenge siden hovedkort som hadde ”integrert” støtte for Bluetooth. Denne løsningen har MSI valgt å kalle ”PC2PC Bluetooth”. Selskapets PC2PC-konsept er egentlig ikke noe nytt. MSI har tidligere hatt en PC2PC-løsning før. Målet da var å sette opp et lite nettverk mellom to maskiner ved hjelp av USB-kabler. MSIs nye PC2PC Bluetooth-løsning kan på mange måter sees på som en trådløs versjon av selskapets tidligere PC2PC USB-løsning. MSI har altså i denne løsningen erstattet USB-kablene med Bluetooth-teknologi.

Smutthull?

Del 1 av MSIs Bluetooth-pakke

Siden MSI ikke ønsker å tvinge kjøpere dyr funksjonalitet på hovedkortene sine er slike PC2PC løsninger valgfrie. Det vil si, at du kan kjøpe de separat. Denne ”pakken” består av to deler. En pakke som inneholder en antenne og er tiltenkt stasjonære PC-er med MSI hovedkort som har støtte for Bluetooth og en pakke som inneholder en MSI Bluetooth USB-adapter. Sistnevnte pakke er tiltenkt bærbare og stasjonære PC-en.
Det mange ikke vet er at man må ikke ha et MSI hovedkort med støtte for Bluetooth for å kunne bruke et såkalt MSI Bluetooth USB-adapter. Det betyr et helt ordinært USB-adapter til kostpris. Vi har testet løsningen for å se om den duger.

Takk til

for utlån av produktet!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen