Test

Test av MCE Technologies USB FlexLight

Har du noen gang prøvd å jobbe i mørket med din bærbare? Dette er svært vanskelig, særlig hvis du har en bærbar der fargen på tastaturet er svart eller av andre mørke farger. Før var det vanskelig å jobbe på tog eller buss pga dårlig belysning. Men dette har heldigvis forbedret seg oppover åra. De fleste nye busser og tog er godt belyst.

Det hender at man kommer i situasjoner der man ønsker litt arbeidslys uten at det går utover noen. La oss ta et konkret eksempel for å belyse saken litt nærmere.


USB FlexLight...

Ola er gift med Kari. Han har en bærbar PC og trådløs nettverk hjemme. Han ønsker å jobbe på sin bærbare om natta når han ligger i senga. Kona har problemer med å sove når lyset er på. Resultat; Ola får ikke jobbet på senga. Du tenker kanskje at en nattelampe her kunne ha vært den perfekte løsningen. Men det blir på en annen side ikke så diskré og belysningen fra ei nattelampe kan ofte være til plage for andre.

Det er egentlig ikke så mye lys som skal til for å kunne se tastaturet siden skjermen bidrar med litt lys. Ofte vil man justere lysstyrken på skjermen når den går på batterier for å spare mest mulig batterilevetid. Dessuten er det litt ubehagelig å jobbe på en skjerm på et mørkt sted dersom skjermen er konfigurert på full lysstyrke bare for å kunne se på tastaturet.

Hvis du kjenner deg igjen fra beskrivelsen ovenfor bør du så absolutt lesere videre. For vi har nemlig testet en ganske så genial løsning kalt USB FlexLight fra MCE Technologies i USA.

Takk til

for utlån av produktet

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen