Test

Test av Logitech Pocket Digital Camera

Logitech Pocket Digital Camera er kanskje det lekreste kameraet jeg har sett. Det er like stort som et kredittkort, men er litt tykkere. Dette er faktisk et kamera som vil få plass i mange lommebøker!

Trykk på bildet for større versjon

Ikke bare er det knøttlite og svært elegant, men det er også svært enkelt å bruke. I tillegg er det blant de billigste kameraene på markedet. Er det et must have?

Kameraets emballasje er like stor som på vanlige kompaktkameraer, men den gjennomsiktige emballasjen består stort sett av luft. Emballasjen er gjennomsiktig slik at man kan se hvor lite og stilig kameraet er. Kameraet er like stort som et kredittkort, og er bare noen få millimeter tykt. Dette kameraet får man derfor lett ned i selv de minste og trangeste lommer.

Trykk på bildene for å få hele versjoner

Kameraets ytre er i aluminium, og fremstår som solid bygd. Dette er et kamera som bør kunne ha god holdbarhet.

Med kameraet følger det med en knøttliten 8 cm CD med drivere og programvare, samt en USB-kabel. Programvaren er bilderedigeringsprogrammet MGI PhotoSuite 4 SE, som så ut til å være grei nok - tatt i betraktning den lave prisen på kameraet. Her kan man fjerne røde øyne, beskjære bildene, rotere bildene mv.

Driverne fungerer utmerket på min Windows XP PC. Når man plugger i USB-kabelen får man opp en boks som spør om du vil lagre bildene på kameraet til PC-en. Når kameraet laster over bildene blir bildene på kameraet automatisk slettet. Enklere kan det ikke gjøres!

Det innebygde Lithium-batteriet blir automatisk ladet via USB-kabelen. Smart og elegant.

Logitech Pocket Digital Camera   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen