Test

Test av Linksys WRV54G

Linksys har hatt stor suksess med WRT54G [ link til test], og kommer nå med den andre trådløse basestasjonen med 802.11g trådløse signaler. Det går også rykter om at Linksys kommer med to basestasjoner til i løpet av våren, hvor den ene vil ha en ytelse opp mot 125 Mbps med et nytt Broadcom brikkesett. Den andre ser ut til å benytte seg av et brikkesett fra Marvell og blir sannsynligvis billigmodellen.

Trykk på bildet!
Trykk på bildet!

Modellen vi har sett på denne gangen er den første enheten fra Linksys med deres nye design etter de ble kjøpt opp av nettverksgiganten Cisco. Enheten har fått en mer tidløs design med en mer nøytral fremtoning. Det finnes nå også flere måter å plassere enheten. Den kan enten ligge på gulv eller bord med antennen ut på siden, eller den kan stå oppreist med 4 medfølgene ben og til slutt skrus fast på en vegg.

Siden denne enheten støtter hele 50 IPSec VPN tunneler henvender denne boksen seg til bedriftsmarkedet. Det finnes mange andre fine sikkerhetsfunksjoner som kan gjøre denne enheten til et meget godt valg for mindre bedrifter.

Takk til

for utlån av produktet!

Linksys WRV54G   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen