Test

Test av IBM Thinkpad X30


IBM Thinkpad X30 - X for Xtra small

Det spørs hvor lenge X30 vil være på markedet nå som IBM gjør klar Thinkpad X31 med Centrino-teknologi. Denne er planlagt lansert i siste del av mars. Denne blir nok dyr, men dersom økonomi og tid ikke er så viktig for deg, vil det være lurt å vente på X31. Centrino-teknologien vil hovedsakelig føre til redusert bruk av strøm til prosessoren. Dette vil bety lengre batterilevetid, noe som lover meget bra for ultraportable PC-er. Du kan lese mer om Intel Centrino her.

I og med at denne er blant de første ultraportable PC-ene vi tester, vil vi gjøre spesielt oppmerksom på følgende:

Det legges vekt på andre kriterier ved testing av ultraportable PC-er enn for eksempel ved testing av budjsettklasse eller skrivebordserstattere. Les mer om testkriteriene her.

Det vil ikke bli satt noen endelig karakter på maskinen, slik som vi gjør i andre tester. Grunnen til dette er at det vanskelig å sammenligne ulike ultraportable PC-er når det gjelder ytelse og funksjonalitet. Først når vi har testet en del ultraportable PC-er vil vi komme med anbefalinger i denne kategorien. Vi vil derimot trekke frem positive og negative sider ved maskinene vi har testet (+/-).

Takk til

for utlån av X30

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen