Test

Test av Fujitsu Siemens Lifebook S6120

Fujitsu-Siemens begynte i mai å levere ultraportable med Centrino-teknologi, og Lifebook S6120 er en av de seneste tilskuddene til bærbare fra Fujitsu-Siemens med Centrino-teknologi. I Centrino-pakken kommer det som kjent med et nettverkskort for trådløse nettverk (Intel PRO/Wireless 2100). Mange produsenter valgte derimot å satse bare på den nye prosessoren (Pentium -M) og det nye brikkesettet (i855PM/GM) fra Intel, men med et nettverkskort for trådløse nettverk fra en annen produsent. Grunnen til dette er blant annet prisen Intel skal ha for sitt Intel PRO/Wireless 2100 mini-PCI kort.

Merk også at det finnes en annen utgave av Lifebook S6120, Lifebook S6120D. Forskjellen på Lifebook S6120 og S6120D er at sistnevnte leveres med en prosessor som er klokket lavere (1.4GHz) og leveres uten et Intel PRO/Wireless 2100 kort fra Intel. 6120D er med andre ord ikke en Centrino-maskin. For nærmere detaljer, se Fujitsu Siemens' hjemmesider.

Det legges vekt på andre kriterier ved testing av ultraportable PC-er enn for eksempel ved testing av skrivebordserstattere. Les mer om testkriteriene her.

Takk til

for utlån av produktet!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen