Test av FotoWare FotoStation 4.5

Annonsør­innhold
Les hele saken »

fotostation.jpg - 13KbAt Fotostation er et nyttig program er jeg 100 % overbevist om. Hvis du er (litt) som jeg, og ikke stoler allverden på programmene som blir levert med digitalkameraer, så kan det hende at dette er programmet som gjør at du skifter mening. Om du har et Nikon digitalt kamera, så ville jeg tatt en ekstra titt etter det som ligger igjen i boksen - hvis det ligger en uåpnet og ubrukt kopi av FotoStation der, så er det kanskje på tide å pakke den opp og ta den i bruk.

For alle oss andre som har gjort andre valg enn å kjøpe Nikon, så blir det med en gang litt verre. FotoStation koster nemlig rundt 1000 blanke dersom du må kjøpe den separat, og for tusen kroner kan man kjøpe mye spennende ekstrautstyr til digitalkameraet. (det er for tiden mulig å kjøpe et 128MB CompactFlash kort til ca 900 kroner)

For å oppsummere, svar på disse fire spørsmålene:

  • Har du flere enn 1000 bilder lagret på datamaskinen?
  • Hender det at du må finne frem et spesielt bilde?
  • Kunne du tenke deg å spare inn en del harddisk plass ved å lagre bildene på andre steder?
  • Hender det at du mister oversikten over bildene dine?

Hvis svaret er "ja" på to eller flere av spørsmålene, så vil jeg anbefale deg å skaffe et program som kan hjelpe deg å sortere / indeksere bildene dine. Og etter at vi har testet FotoStation 4.5, må vi innrømme at dette programmet bør være et alternativ å ta under vurdering.

En ting er i alle fall sikkert: Undertegnede vil fortsette å bruke FotoStation 4.5 i lang tid fremover - i hvert fall frem til neste versjon kommer på markedet.

anbefalt.jpg - 11Kb

FotoWare Fotostation 4.5

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen