Test

Test av ECS i-Buddie A929

Dagens testmaskin trenger vel egentlig ingen introduksjon for de som har lest vår test av i-Buddie 900. Har du ikke lest vår test av i-Buddie A900 ennå, har du muligheten til å gjøre det her. Det kan anbefales dersom du er interessert i ”Desknote”-konseptet til ECS. i-Buddie A900 bygger på samme konsept.


i-Buddie A929 - større og bedre enn andre i-Buddie maskiner?

Det som skiller i-Buddie XP fra i-Buddie 3V er flere ting. For det første er i-Buddie XP en kraftigere og noe dyrere maskin. i-Buddie XP er en såkalt skrivebordserstatter mens i-Buddie 3V er en billig bærbar alternativ for alle som ønsker en bærbar PC. i-Buddie 3V presterte som vi husker dårlig ytelsesmessig, pga den svake prosessoren i maskinen. Det er ingen grunn til å tro at i-Buddie XP skal lide samme skjebne, da denne maskinen er utstyrt med en kraftig Athlon XP prosessor fra AMD. Prosessoren er forøvrig av typen skrivebordsprosessor. Dette er faktisk første gangen vi tester en bærbar PC med en skrivebordsprosessor fra AMD. Prosessorene fra AMD skal visst bli varmere enn prosessorene fra Intel og vi var derfor ekstra spent på om denne type løsning ville fungere eller ei.

Vi skal først og fremst se om i-Buddie XP er stemplet ”Skrivebordserstatter” verdt -- og om maskinen gir mye datamaskin for pengene.

Takk til

for utlån av produktet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen