Test

Test av Dell Inspiron 8100

De fleste har både lyst til å se og prøve en vare før de kjøper varen. Ved å gjøre dette føler vi oss tryggere på kjøpet. Dette er viktig med tanke på bærbare PC-er som koster så mye. De aller færreste av oss vil betale for eksempel 20 000,- for en vare vi aldri har prøvd og som vi kun har sett på et eller flere bilder.

Med Internettalderen har e-handel blitt en sentral del av hverdagen for mange av oss. Tall viser at vi kjøper varer for flere hundre millioner kroner via Internett. Og de fleste av varene vi kjøper over nett har vi verken prøvd eller ja til og med sett. Vi bestiller det, fordi vi tror det er bra ut i fra produktbeskrivelsen eller fordi vi har (forhåpentligvis) lest eller hørt at produktet er bra et eller annet sted.


Inspiron 8100s ansikt

Dell er et selskap som selger sine varer kun over nett. Du kan for eksempel ikke gå inn til nærmeste databutikk for å prøve maskinene til Dell før du gir selgeren bak disken lappene dine. Skal du ha en maskin fra Dell er Dells webside det eneste stedet å kjøpe maskinene. Ganske så uortodokst. Men på en annen side kan Dell legge seg lavere på pris siden selskapet ikke har noen butikkutgifter - blant annet. Men ulempen med slik handel er at det vil alltid være knyttet en viss risiko til det. Man har hverken sett eller prøvd varen. En vet derfor ikke om varen er bra eller ei.

For oss i hardware.no er det en selvfølge å hjelpe deg som kjøper. Dette er egentlig hva vår side dreier seg om. Ved å følge på siden vår kan du blant annet lese våre tester gjort av diverse bærbare, solgt over butikk eller nett. Vi håper at våre tester er med og bidrar til at ovennevnte risiko holdes på et minimum for deg som forbruker. Du behøver dermed ikke å bekymre deg for om produktet er bra eller dårlig uten å ha prøvd produktet. Nå skal det også sies at vi ikke gir noen form for garanti, men vi presenterer vårt objektive syn for deg her på siden vår.

Vi takker

for utlån av produktet

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen