TEST: Test av Creative Muvo T100
Test

Test av Creative Muvo T100

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Testresultater

Creative Muvo T100

Positive ting Liten og lett, billig.
Negative ting Funksjonsfattig, litt vel enkel, dårlige hodetelefoner.0

Testresultater

Creative Muvo T100

Positive ting Liten og lett, billig.
Negative ting Funksjonsfattig, litt vel enkel, dårlige hodetelefoner.0
Creative Muvo er som navnet tilsier en spiller for deg som er på farten. Og du bør være glad i musikk for spilleren gir ikke annet enn det.

Enkel liten spiller
Creative Muvo er formet som en minnepinne med en USB-utgang under et deksel foran. Det er via denne USB-en at du lader spilleren og overfører musikk. Overføring av musikk skjer på enklest mulig måte ved at du rett og slett flytter musikk over til spilleren.


Foruten USB-utgang har spilleren et navigasjonshjul på toppen for å kontrollere musikk og volum. På den ene siden har spilleren i tillegg en bass-knapp for at du skal kunne forsterke bassen. På den andre siden har spilleren en knapp slik at du kan bestemme om musikken skal spilles av kontinuerlig eller i tilfeldig rekkefølge. Ved å dra denne knappen til høyre og så slippe kan du hoppe til neste mappe i spilleren om du vil høre en annen artist eller et annet album.

Foran på spilleren befinner det seg et LED-lys. Via dette lyset kan du se batterinivået i spilleren og også se om spilleren har kontakt med datamaskinen når du overfører musikk. Spilleren har ingen skjerm eller annet som forteller deg hvilken musikk som spiller.

Lite funksjonell bass-knapp
Creative Muvo T100 er utvilsomt en svært enkel spiller som har en enkelt funksjon, nemlig spille musikk. Det klarer den da også. Lyden er helt ok, du kan ikke forvente deg noen superlyd fra denne spilleren, men den er klar og god. Bass-knappen på siden av spilleren er derimot ikke veldig imponerende. Denne har tre stadier, en avslått, en med litt bass og en med mye bass. Den gir ikke allverdens effekt og om du skrur den på fullt virker det mer som om den toner ned vokalen i stede for å fremheve bassen. Vi slet også med funksjonen for å bytte mellom mapper. Når vi dro i knappen som skal utføre dette var det ikke alltid spilleren reagerte. Det hendte også at denne knappen hang seg opp og så måtte dyttes tilbake, da uten at spilleren byttet avspillingsfolder.


Spillerens medfølgende hodetelefoner er heller ikke noe å rope hurra for. Om du tar med disse på løpetur vil du neppe få spesielt mye glede av musikken. Spilleren har heller ikke noen festeanordning, så du er avhengig av lomme for å få den med på tur. På den positive siden tar den da minimalt med plass i lomma.

Gjør jobben, men ikke mer
Muvo T100 er en liten og nett spiller som gjør jobben sin med å spille musikk. Desverre gjør den ikke stor mer enn det, men om du kun vil ha en enkel liten musikalsk treningskamerat for en billig penge, så er det ingen grunn til å holde seg unna denne spilleren. Bare pass på å kjøp med et par ørepropper som passer for treningen.


Creative Muvo T100 koster rundt 200 kroner for en versjon med 2GB.

Takk til PS.no for utlån av testprodukt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen