Test

Test av cordctrl

Testresultater

Cordctrl

Positive ting Billig, liten og nett.
Negative ting Takler ikke tynne ledninger.0

Testresultater

Cordctrl

Positive ting Billig, liten og nett.
Negative ting Takler ikke tynne ledninger.0
For mange av oss er musikk eller radio løsningen, for å få en kanskje ellers så kjedelig buss- eller togtur til å gå raskere. Problemet kan som oftest være en ikke fult så medgjørlig øreplugg eller hodetelefon, som helt ”av seg selv” har skapt knute på tråden.

Det finnes anordninger for å holde kontroll over den ”løpske” ledningen, og vi har testet det svenskdesignede produktet.

Liten og nett
I en liten enkel og anonym plastpose finner vi cordctrl, som med første inntrykk virker både liten og nett. Den er utformet som en rør, med en kanal i hver ende, som fører ledningen ut.

Cordctrl er laget i et silikonmateriale, med en overflate som byr på god friksjon, slik at ledningen ikke lett flytter på seg under bevegelse.I bruk

Å ha mulighet til å slippe jobben med å vikle fra hverandre ledning og spiller, småtrøtt på vei til jobb, kan være en befrielse. Vi testet cordctrl med flere typer øreplugger og hodetelefoner, og den fungerer med variert hell.

Det er laget en kanal i cordctrl i begge ender, og hullet som for å holde selve ledningen på plass er nokså stort, slik at testens tynneste ledninger ikke ble festet skikkelig.Konklusjon

Cordctrl er en god løsning for å få bukt med kabelsalat og knute på tråden. Den er nokså liten og nett, og har en smart utforming av feste av ledningen. Overflaten på cordctrl har en god friksjon, som holder ledningen godt på plass.

Den største svakheten til cordctrl er at hullene du skal feste ledningen i er litt store. Dette resulterer i at ledninger med for liten dimensjon i forhold til cordctrls hull, ikke blir festet skikkelig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen