Test

Test av CMS ABSplus PCMCIA

”Sikkerhetskopi på farten, hvordan er det mulig?” tenker du nå. Vel, det største problemet med å ta sikkerhetskopi på farten er at de fleste backupsystemer er lite portable. De fleste harddiskbaserte backupsystemer har vært harddisker plassert i et kabinett, men heller ikke disse har vært så portable som enkelte ønsker seg.

Det er her CMS og deres ABSplus teknologi kommer inn. Tanken bak CMS’ ABSplus system er å kunne tilby brukere av bærbare et sikkert og et portabelt sikkerhetskopisystem slik at mennesker kan ta sikkerhetskopi hvor som helst, når som helst. Et personlig, men likevel et typisk scenario

Det er dessverre altfor mange av oss som undervurderer betydningen av å ta sikkerhetskopi. Etter å ha mistet mye verdifull data i fjor sommer, gikk det endelig opp for meg hvor viktig det var å ta sikkerhetskopi. At man bruker mye tid på å gjøre det samme om igjen er en ting ved å miste data, en annen ting er at det er forferdelig vanskelig å rekonstruere tapt data. Derfor har jeg begynt å ta sikkerhetskopi hver eneste dag etter at uhellet inntraff i fjor sommer. Det underlige er at etter at jeg har begynt å ta backup, har jeg ikke vært utsatt for et uhell slik at jeg har fått bruk for backupen min. Det er nesten slik at jeg får lyst til å slutte å ta backup, men de dype arrene fra i fjor sommer er fortsatt synlige på kroppen slik at jeg har ikke tenkt til å gi meg riktig ennå. Uansett, jeg gjør som mange andre når jeg sier at jeg tar backup før jeg forlater huset. Det er godt å vite at jeg har speilet dataene mine på en harddisk hjemme hvis uhellet skulle inntreffe. Men det er dessverre et lite problem med denne sikkerhetskopimodellen min. Det er nå slik at jeg i likhet med mange andre jobber på mange forskjellige steder i løpet av en arbeidsdag. Jeg kunne f.eks. tenke meg å ta sikkerhetskopi etter en pressekonferanse, etter å ha vært på kontoret, etter å ha jobbet på toget osv. Faktumet er at det kan være for sent å ta backup til jeg har kommet hjem.

Vi har testet CMS’ ABSplus sikkerhetskopisystem ut i fra det scenarioet at man tar sikkerhetskopi ut i feltet eller på farta. Hvor godt løsningen fungerer er det vi skal legge se på i denne testen.

Takk til

for utlån av produktet!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen