Test

Test av BioSlimDisk-minnepinne

Vi ble meget positivt overrasket over denne minnepinnen fra RiTech. BioSlimDisk er tilgjengelig i størrelser på 64MB, 128MB, 256MB og 512MB. Ifølge websidene til BioSlimDisk finnes den i både USB 1.1 og USB 2.0. Vi fikk låne en 256MB USB 1.1 modell til test.

Autorisering ok
Trykk for stort bilde (eget vindu)

Dimensjonene på minnepinnen er imponerende. RiTech har klart å få inn et autentiseringssystem og avlesningssensor i samme innpakning som andre minnepinner. Den er litt tykkere enn andre disker på markedet, men disse har ikke autentisering.

Enheten er også konstruert slik at den fint kan stå i en USB-port uten å komme i konflikt med den andre porten. Bildet til venstre viser BioSlimDisk i den ene porten og en Logitech MX310 mus tilkoblet den andre porten.

Minnedisken er etter vår mening designet i en minimalistisk stil som gir et godt kvalitetsinntrykk. Den har heller ingen svake punkt som vi oppdaget. Lokket som dekker USB-pluggen sitter godt og det gjennomsiktige lokket som beskytter fingeravtrykkssensoren er også godt festet.

Sammenlignet med en annen modell, TwinMos Mobile Flash Disk II, er BioSlimDisk omtrent tilsvarende i størrelse. Heldigvis finnes det betydelig mindre minnepinner enn TwinMos sin modell, men det gir et godt inntrykk av at RiTech har klart å presse mye teknologi inn i lite volum. Det er noe vi liker godt.

Takk til

for utlån av produktet!

BioSlimDisk BioSlimDisk 256MB

BioSlimDisk BioSlimDisk 128MB

BioSlimDisk BioSlimDisk 256MB   Les mer »

BioSlimDisk BioSlimDisk 128MB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen