Test

Test av Apple iBook

Vi har egentlig rettet hovedfokuset mot bærbare PCer, det vil si maskiner som kjører Microsoft Windows, men prøver vi også å servere tester og nyheter om det som skjer på Mac-fronten også. Vi er jo tross et nettsted som omhandler bærbare datamaskiner og ikke bærbare Windows-maskiner. Vi har også fått et stort inntrykk av at flere av våre lesere benytter Mac og kunne tenke seg tester av Apple-produkter.

Nå er det ikke fryktelig lenge siden vi testet et produkt fra Apple. Sist gang vi testet et Apple produkt var det MP3-spilleren iPod. Denne gangen skal vi se på en datamaskin fra Apple under navnet iBook. iBook-serien er rettet mot forbrukermarkedet og har i den senere tid blitt meget populært hos studenter. Så langt har iBook kun blitt levert med en 12"1 XGA skjerm og mange har ment at dette har vært altfor lite. Flere har ønsket seg en større skjerm på iBook fra Apple. Hittil har valget for Mac-brukere stått mellom en iBook med 12,1" skjerm eller den mye dyrere PowerBook G4 med sin gigantiske 15,2" widescreen-skjerm.

Det er klart at med et så stort gap mellom produktene sine er det vanskelig for kunder å finne noe som de ønsker. Dette er riktignok ikke bare et problem som Apple har, men gjelder i hovedsak PC-produsenter også. Kort oppsummert handler introduksjonen av iBook med 14" skjerm om å tilby flere konfigurasjon av et og samme produkt, for å kunne nå flere kunders behov.

Takk til

for utlån av produktet!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen