TEST: Test av Apacer Audio Steno AU350
Test

Test av Apacer Audio Steno AU350

Testresultater

Apacer Audio Steno AU350

Positive ting Liten spiller, greie hodetelefoner.
Negative ting Skjemmes av tekniske problemer, veldig simpel, problematisk navigering.0

Testresultater

Apacer Audio Steno AU350

Positive ting Liten spiller, greie hodetelefoner.
Negative ting Skjemmes av tekniske problemer, veldig simpel, problematisk navigering.0
Apacer Audio Steno AU350 gir ikke uttrykk for å være noen eksklusiv MP3-spiller med mange funksjoner. Tvert imot er prisen billig og innpakningen likeså. Problemet er at den blir litt for billig i lengden.

Billig spiller
MP3-spilleren Apacer Audio Steno AU350 koster ikke mer enn et par hundre kroner i norske butikker. Dermed er dette en av de billigste MP3-spillerne på markedet. Prisen gjenspeiler seg da også i selve spilleren. Her får du ikke mer enn du betaler for.

Selve spilleren har en avlang form med en liten skjerm med to farger foran. Ved siden av skjermen er det plassert et navigeringshjul for å styre musikk og volum og for å navigere i menyer. I midten av hjulet finner du en knapp for å skru spilleren på play og pause. Oppå spilleren finner du en knapp for å ta opp og som også er merket "A-B", en knapp for å endre lydbildet og en knapp for å gå til hovedmenyen. På undersiden finner du en knapp for å sette spilleren på hold.


Musikken overføres fra datamaskin til spiller via mini-USB og det er også via denne du lader spilleren. Overføring av musikk foregår på enklest mulig måte ved at du rett og slett bruker spilleren som ekstern harddisk og kopierer musikken over.

Problematisk navigering
Spilleren fungerer utvilsomt som musikkspiller, men bortsett fra det gjør den lite nytte. Selve navigeringskhjulet og play-knappen er vanskelig å bruke da en stadig trykker feil, her gjelder det å ha små fingre. Du kan heller ikke lete i menyen mens du hører på musikk, da settes musikken automatisk på pause. Det er også irriterende at play-/pause-knappen også brukes for å skru av og på spilleren. Dette medfører at spilleren stadig skrur seg av om du ikke er forsiktig. Vi opplevde også at hele spilleren restartet etter at vi forsøkte å spille av en bestemt sang.


Knappen som er merket "A-B" er også en liten kuriositet. Med denne kan du stille spilleren til å repetere et bestemt parti av en sang. Dette kan nok være nyttig for personer som øver på å spille gitarsoloer eller kanskje skal lære seg et musikkstykke på piano. Når du er på løpetur kommer neppe denne funksjonen til å bli brukt særlig mye. Spilleren har også en opptaksfunksjon. Mikrofonen er dessverre lite anvendelig og lyden av opptaket ble deretter.

Greie hodetelefoner
På den positive siden er spilleren svært liten. Det følger ikke med noen festeanordning, men den får fint plass i en lomme. Hodetelefonene som følger med ser også imponerende ut og gir faktisk rimelig god lyd. Dessverre er de ikke de mest behagelige å ha i øret for alle, men for noen vil sikkert disse holde lenge. Hvis du vil bytte dem ut risikerer du nok å betale mer for øreproppene enn for selve spilleren i dette tilfellet.


Apacer Auido Steno AU350 spiller musikk, men er ikke det du kan karakterisere som noe kvalitetsprodukt. Den har dessuten noen irriterende bugs i systemet som ikke hjelper stort på ytelsen. Du får ikke mer enn du betaler for med denne spilleren, men du bør kanskje vurdere å putte på et par hundrelapper ekstra om du vil ha en spiller du vil benytte ofte på løpetur.

Takk til PS.no for utlån av testprodukt.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen