Test

Test av Airmate

De fleste bærbare PCer i dag blir som mange vet, levert uten diskettstasjon. Slike såkalte mini-harddisker eller minneplugger har virkelig kommet for å bli. Det er produsentene tydeligvis også enig i. Vi har i det siste merket oss at flere og flere produsenter har begynt å legge ved slike enheter ved maskinene. Mange produsenter ser med andre ord på disse enhetene som en slags erstatning for diskettstasjonen. Dette er positivt da slike plugger er disketter og diskettstasjoner overlegne.

USB inneplugger er i stadig utvikling. Sammenlikner man dagens enheter mot enheter for et par år siden så har det skjedd mye. Enhetene har blitt raskere, mer kompakte og datakapasiteten har også økt. Fremtiden til slike minneprodukter går en lys fremtid i møte. Etter hvert som nyere minneteknologi kommer vil det bli billigere å produsere slike enheter også.

Vi har tidligere sett på liknende produkter fra andre produsenter. Nedenfor finner du en liten liste med link til andre minneplugger som vi har testet;

Hvis du er interessert i å lese test av Bluetooth USB-adaptere som vi har gjort, se listen nedenfor;

Takk til

for utlån av produktet

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen