Test

Test av Actina Voyager II

Takket være Intels introduksjon av Centrino-plattformen kommer dette året til å handle for det meste om vekt og batterilevetid på bærbare PC-er. Så vi kommer derfor til å se mange tynne og lette bærbare PC-er med relativ lang batterilevetid i år.

Man behøver nødvendigvis ikke å vente på Centrino-baserte maskiner dersom man har tenkt til å kjøpe en tynn og slank bærbar PC. Vi har tidligere sett på at bærbare PC-er med Pentium 4-prosessorer kan være relativ tynne de også. ASUS M2400 er jo f.eks. skoleeksemplet på akkurat dette.


Actina Voyager II: Nykommer på det norske markedet

Actina er som tidligere sagt en ny produsent og konkurrent her i Norge som skal forsøke å bevise det samme som M2400; At det går an å lage tynne maskiner med god ytelse. I denne testen skal vi se nærmere på Voyager IIs batterilevetid, ytelse og pris. Vi skal også se på hvordan maskinen er i bruk (selvfølgelig!).

Legg merke til at det finnes en annen versjon av Voyager II også. Denne modellen heter Voyager II Pro der TV-utgangen er fjernet men at man har støtte for USB 2.0 i stedet.

Takk til Computer Innovation AS

f or utlån av produktet

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen