Test

Test av 3Com OC 11a/b/g-aksesspunkt

Vår forrige test av en 3Com enhet gav oss forholdsvis gode minner. Et nydelig webgrensesnitt og de viktigste funksjonene var til stede. Vi savnet derimot litt bedre hastigheter og mer avanserte funksjoner. Denne gangen har vi sett på et akssesspunkt som støtter det meste man kan tenke seg. 802.11a/b/g er støttet i form av to Atheros radioer, dette gjør at de som benytter seg av 11a nettverket ikke blir påvirket av de som benytter seg av 11b/g nettverket.

Den siste firmwareoppgraderingen la til støtte for bridging i form av WDS-standarden. Siden enheten innehar to radioer er det svært praktisk om man benytter seg av bridging eller repeating. Grunnen til dette er at man kan bruke en av radioene til å transportere signalene fra et annet aksesspunkt og bruke den andre radioen til å gi brukerene i det området tilgang. Det som skjer da er at ytelsen ikke halveres ved bruk av en repeater.

3Com har som vanlig det hvite kabinettet i metall som vi har sett de siste årene. Dette kabinettet kan skrus fast på veggen eller plasseres på gulvet eller på et bord.

Takk til

for utlån av produktet!

3Com 11a/b/g aksesspunkt   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen