TEST: Ytelsen i Company of Heroes 2

Test Ytelsen i Company of Heroes 2

Company of Heroes 2 suger all kraften fra maskinen din

Vi har testet det nye strategispillet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Company of Heroes tok helt av da det kom i 2006, og plutselig spilte alle RTS-spill. Settingen for spillet er slagmarkene under andre verdenskrig, der du styrer store mengder infanterister, stridsvogner og annet krigsmaskineri. Nå er oppfølgeren klar, til glede for mange, og den fortsetter i samme stil.

Vi har testet ytelsen i spillet på to maskiner, der hver maskin bruker fire ulike skjermkort i tur og orden. Den ene er en rimelig AMD-basert maskin der prosessoren koster rundt 900 kroner, og den andre er en dyrere Intel-basert maskin der prosessoren koster godt over 2000 kroner.

Et fars stridsvogn! Angriiiiip!
Et fars stridsvogn! Angriiiiip!

Det er viktig å merke seg at dette ikke er noe forsøk på å lage en best mulig maskin for pengene. Dette er snarere representanter for to typiske datamaskiner, og hva man kan forvente seg på ytelsesfronten.

Eksplosiv slagmark

På slagmarken er det mange farer som truer, det vet alle. I spillet finner du et velfylt arsenal du er herre over, med nok utstyr for skikkelig variert krigføring.

Det innebærer at du kan velge den taktikken du liker best, noe som raskt kan medføre en bøtteballett med flammekastere, bombekastere og eksploderende bensinfat.

Soldatene står trofast på post, til de fryser i hjel.
Soldatene står trofast på post, til de fryser i hjel.

Det er mange teksturer som skal rendres, og spesialeffektene hagler over brettet. Nytt i dette spillet er det ekstreme snøværet, som til tider trekker opp til storm. Da gjør du lurt i å flytte soldatene dine til et sted de kan beholde varmen, for eksempel ved et brennende bål. Gjør du ikke det blir de raskt ofre for for Kong Vinter, eller Fader Frost siden vi tross alt befinner oss langt øst.

Slik har vi testet

Den rimelige AMD-maskinen blir testet med skjermkort opp til rundt 2000 kroner. Grafikknivåene vi tester på er på lav, medium og høy.

Intel-maskinen blir testet med skjermkort fra rundt 2000 kroner og opp. Her går vi rett til grafikknivå medium, og legger til en ekstra høy innstilling på toppen.

Bli med over på neste side, så titter vi på bildekvaliteten »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen